O AUTORCE

Následující řádky jsou určeny zvědavcům, stalkerům a také těm, co zabloudili až sem. V nich je něco málo o mně, mém studiu, pracovních zkušenostech a mém osobním vztahu k potravinám a výživě. 

Jmenuji se Lenka Kostková a vystudovala jsem obor Nutriční terapeut na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity. Po studiu v Brně jsem se jako nutriční terapeutka podílela na tvorbě jídelníčků pro Domov seniorů v Lukově u Zlína. V současné době pracuji jako vedoucí Oddělení nutriční terapie v Krajské nemocnici Tomáše Bati, a.s., ve Zlíně. Úspěšně jsem absolvovala navazující magisterský obor Technologie potravin na Technologické fakultě Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Díky studiu na Technologické fakultě jsem si ucelila znalosti, týkající se výroby a složení potravin, a získala titul inženýr.

Nejím lepek a často ani laktozu, před lety mi lékaři diagnostikovali celiakii a laktózovou intoleranci. Ráda objevuji nové chutě a potraviny. Potrpím si na kvalitě potravin a s velkou oblibou podporuji české zemědělce. Vyhledávám restaurace a kavárny, kde pracují lidé se srdcem na dlani. Miluju výběrovou kávu a všechno, co se kolem ní točí. Záliba v konzumaci kvalitní kávy se promítá i do prostředí, ve kterém píšu. Většina publikovaných příspěvků vzniká v kavárně Kafec Zlínský nebo u mě doma s šálkem filtrované kávy. Joga nebo běh, ticho nebo hudba, kniha nebo psaní – tak upouštím páru, když je třeba.


Sleduj webové stránky nutričních terapeutek:

https://www.katerinacamkova.cz/

http://www.nehladu.cz/

http://www.terapievyzivou.cz/

http://bojzadobrejedlo.blogspot.cz/